HOME
Umur : - tahun
Status : Bujang   Duda/Janda
 
Jantina : Lelaki  
Bangsa :
   
 
 
rosez (47 tahun)
abeman (31 tahun)
syafiq_ebab (26 tahun)
ahseng (33 tahun)
watie (33 tahun)
Tambah Profil Anda
 
Share
Temu Jodoh ...

Mengenai Portal TEMU JODOH

 “Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaan dan rahmat-Nya bahawa Dia menciptakan untuk kamu pasangan-pasangan hidup daripada jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya.” ayat 21 surah Al-Rum.

Sesungguhnya hidup berpasangan adalah suatu nikmat anugerah Allah s.w.t. Namun, ada di antara kita yang diuji dengan jodoh lewat. Insya Allah, masing-masing ada rezekinya (jodoh) bezanya hanya lambat atau cepat. Justeru, saya melalui Komuniti Bujang OK dengan rendah hati mewujudkan satu portal yang dinamakan 'TEMU JODOH'.
  
Ia akan dilaksanakan secara online. Proses memuat naik dan memperkemaskan sistem sedang dibuat sekarang. Sementara menunggu ia siap sepenuhnya, kami menggalakkan sesiapa yang berhasrat untuk mendaftar diri menggunakan BORANG ONLINE TEMU JODOH. Anda akan diberikan kod TEMU JODOH di dalam e-mel lanjutan yang akan dihantar oleh portal ini.

Nama sebenar, alamat, email, facebook, twitter, telefon bimbit, gambar yang disertakan dan No. K/P (dianggap maklumat peribadi) TIDAK AKAN disiarkan kepada umum. Hanya nama samaran dan selain sahaja akan dilihat umum melalui Portal TEMU JODOH. Insya Allah, maklumat peribadi anda HANYA AKAN diberikan kepada mereka yang benar-benar berhasrat berkenalan. Mereka akan mengisi satu borang lain yang dinamakan PASANGAN PILIHAN, juga secara online di dalam portal ini.

Borang TEMU JODOH terbuka kepada sesiapa sahaja dari umur 23 tahun ke atas. Memandangkan ketelusan niat mereka yang mendaftar di TEMU JODOH ini diluar bidang kuasa, saya mohon keikhlasan semua pihak untuk berlaku jujur dan amanah. Harapan saya, ia jangan disalah gunakan. 

Ikhlas, saya mendoakan (diri saya) dan kawan-kawan semua bertemu jodoh yang telah Tuhan janjikan. Diharapkan, dengan adanya TEMU JODOH, anda mampu berkenalan dan seterusnya menjalinkan ukhwah yang diimpikan. 

Doa saya semoga Tuhan permudahkan usaha kita menemukan jodoh yang terbaik untuk diri, agama, keluarga dan masa depan kita. Amin.

Mimi Salleh

BUJANG OK: Be The BEST You Can Be!

My PhotoMimi Salleh, found out in 2000 that being 'involuntary single' in her late 20s, not an easy journey. There were no resources (books or center) for singles to seek guidance on how to enrich their life as singles & at the same time not feeling guilty for being single at the age where all their friends are creating nest. For 3 years, Mimi read lots of books & experimenting the self-help techniques on herself. She soon realized, why changed alone when she could share the techniques to fellow singles. In 2004,her first book "Bujang OK: Peluang Menjadi Yang Terbaik & Mendapat Yang Terbaik" was self-published. Followed by "Bujang OK Sure Kaya" in 2005 and "Rahsia Bujang OK Senang Dapat Kerja" in 2006. Each books, cater to a specific needs or dreams that each singles can achieve in life. And all, can be summed up to one life style => BUJANG OK: Be the Best You Can Be & Live Life to the Fullest
Follow Temu Jodoh on Twitter
Utama Mengenai Kami Hubungi Kami Daftar Follow Temu Jodoh on Twitter